Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen Olipa kerran… -liveroolipelin toiseen pelautukseen on päättynyt. Ilmoittautumisia saapui määräaikaan mennessä 82. Näistä naisiksi itsensä ilmoitti 54, miehiksi 24, 3 oli kategoriassa muu ja yksi ei halunnut kertoa sukupuoltaan. Hahmon oletetun sukupuolen toivejakauma oli niin laaja, että sitä ei saatu enää fiksusti luokiteltua. Ikähaarukka hakijoissa sijoittui skaalalle 6-55 pelaajien keski-iän ollessa 28. Näistä n. 17 ikävuodesta ylöspäin olevien hakemukset huomioidaan, koska emme katsoneet pelin olevan lapsiystävällinen.

Näitä hakemuksia pääpelinjohtajat Kaisa & Riina alkavat lukemaan läpi ja kokoontuvat ensi viikolla hahmojakoa varten. Tässä valinnassa valitaan seka varsinaisten hahmojen pelaajat että kevythahmot, jotka ovat pituudeltaan sen 5-7 sivua. Ilmaiseksi peliin tulevat avustajat eivät ole mukana listauksessa. Pelaajille tietoa peliin pääsystä olisi siis tulossa viimeistään viikolla kaksi. Tällöin lähtee valituille tieto heille kaavaillusta hahmosta sekä hahmon lyhytkuvaus. Kun pelaaja on kuitannut hahmon vastaanotetuksi, saa hän tiedot pelimaksun maksamisesta.

Kun luemme ilmoittautumisia läpi, meillä on muutama priorisointi hahmoja jaettaessa. Haluamme huomioida pelaajien toiveet ilmoittautumisessa mahdollisuuksien mukaan, mutta sen lisäksi etusijaa muihin hakijoihin verrattuna saavat ensimmäisestä pelautuksesta tippuneet, vähän peleihin pelaamaan päässeet sekä muutama hahmo varataan erityisesti larppaamisuraansa aloitteleville. Näillä kriteereillä tulee täyttymään vain osa hahmoista, joten kaikki loput pelaajat valitaan sitten toiveiden mukaan!

Huom! Otamme vielä pelistä kiinnostuneita varapelaajalistalle sekä keittiöön ja tarjoilijaksi on myös mahdollista päästä mukaan. Avustajille peli tulee olemaan maksuton.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä pelistä tai haluat ilmoittautua varapelaajaksi ja/tai avustajaksi, voit esittää niitä osoitteeseen fables.pelinjohto@gmail.com. Pelinjohto pyrkii vastaamaan tiedusteluihin aina muutaman päivän sisällä.

 

 

enveloppes

Tulostettava versio sivusta, klikkaa tästä. Tulostettava versio sivusta, klikkaa tästä.