Satulähiön Sanomat

Ehdokasasettelu käynnistyy!

Muista äänestää!Tulevat pormestarinvaalit ovat aiheuttaneet paljon puhetta  ja huhuja. On aavisteltu, että voittaja olisi jo ennakkoon valittu. Näin ei suinkaan ole, vaan Muistelemispäivän vaalit ovat rehdit ja rehelliset. Näin ainakin vakuuttavat asialleen vihkiytyneet vaalitoimitsijat. He ovat yhdessä Lumikin kanssa laatineet aikataulun vaalien toteutumiseksi ja nyt onkin aika avata virallisesti ehdokasasettelu.

Ehdolle pormestarinvaaleihin voi ilmoittautua kuka tahansa satuolento, joka kokee omaavansa riittävät kyvyt johtamiseen. Pormestarilla tulee olla kyky huolehtia satuolentojen tarpeista ja ajaa heidän parastaan sekä Satulähiössä että Farmilla. Tulevan pormestarin asuinpaikalla ei ole väliä, mutta toivottavaa on, että valinnan jälkeen pormestari olisi paljon tavattavissa toimistossaan. Pormestarintoimisto sijaitsee satulähiössä, joten pormestari on luonnollisesti oikeutettu saamaan kestolumouksen tätä tarvitessaan. Ehdokkaaksi ilmoittautuvien tulee ilmiantaa itsensä kuluvan kuun loppuun mennessä pormestarintoimistolla. Siellä Ehdokas täyttää kirjallisen ilmoittautumislomakkeen ja lupaa juhlallisesti sitoutua parantamaan satuolentojen oloja valituksi tullessaan.

Ilmoittautuessaan mukaan ehdokaskilpailuun ei satuolennon tarvitse vielä kertoa valitsemaansa varapormestaria ja Sheriffiä. Nämä satuolennot voivat tuoda esiin jo vaalikampanjansa aikana tai tiedottaa valinnoistaan vasta varmistuttuaan pormestariksi.
Tuhkimon kenkäkauppa

Muistelemispäivän paikka haussa

Muistelemispäivä on usein järjestetty sekä Satulähiössä että Farmilla omina tapahtuminaan, mutta tänä vuonna juhlapaikaksi etsitään tilaa, joka sopisi kaikille satuolennoille. Paikan tulisi olla riittävän suuri kaikille satuolennoille ja siellä tulisi olla  mahdollisuus järjestää myös perinteiset tanssiaiset. Kaikki mahdolliset ehdotukset paikasta pyydetään osoittamaan Sisar Pontevalle, joka huolehtii päivän käytännön järjestelyistä yhdessä Lumikin ja Peukalo-Liisan kanssa.
Ali baba pizza
Maittaako maan mainio pitsa tai kiinnostaako kebab?

Ali Baban pitseriasta saat Satulähiön parhaimmat makupalat parhaaseen hintaan.

Tule viettämään mukava ilta ystävien kanssa Satulähiön suosituimpaan (ja ainoaan) pitseriaan.
Leenan vastaanottoa uusitaan.

Leena on päättänyt muuttaa vastaanottonsa uusittuihin tiloihin. Uusi vastaanotto sijaitsee lähellä pormestarin toimistoa ja on siksi keskeisellä paikalla Satulähiössä. Leenan vastaanotolla on rauhaisa tila potilaiden diagnosointiin sekä luottamukselliseen jutusteluun. Tämän lisäksi Leenan vastaanotolle on uusittu laboratorio. Täällä Leena voi jatkaa lääketieteeteen kehittämistä yhdessä Vilkkaan kanssa, jolla myös on oikeus käyttää Leenan laboratoriota tarvitessaan kliinisiä tiloja. Yhteistuumin nämä taitavat naiset tulevat jatkossakin huolehtimaan satuolentojen hyvinvoinnista.

Leenan vastaanotto Satulähiössä on auki arkisin klo 9-16. Hätätapauksissa hänet tavoittaa aina henkilökohtaisesta numerostaan. Vilkas taas päivystää Farmilla tarpeen tullen. Hänen puoleensa Farmin asukkaat voivat kääntyä milloin tahansa, kun tarvetta ilmenee.

Bleeding Hearts

Robin Hood


            2/2016 - Satulähiön Sanomat.  Copyright 2016.

Lähetä toimitukselle juttuvinkki!

Numerot: 1/2016 | 2/2016 | 1/2017 | 2/2017 | 3/2017