Satulähiön Sanomat

Vuoden seurapiiritapahtuma häikäisi.

Jo perinteeksi muodostuneet Kaunottaren ja Hirviön juhlat olivat jälleen huikea menestys. Juhliin osallistui Satulähiön valtaapitävät satuolennot, jotka olivat pukeutuneet parhaimpiinsa. Juhlien teemaksi oli valikoitunut kukkaketo ja tämä teema näkyi sekä tarjoilussa että vieraiden asuissa. Satiini, sifonki ja silkki olivat muotoutuneet mekoissa mitä kauneimmiksi kukiksi sekä esiintyi myös takkien ja housujen kuoseissa.

“Päätimme näin kevään korvilla juhlistaa tulevaa kesää ja tuoda raikkaan tuulahduksen talven hyytävien tuulien keskelle. Kukkaketo oli ehdoton valinta, koska siten saimme leikkokukilla ja leivonnaisilla herätettyä henkiin tulevan kesän. Oli ihanaa nähdä vieraiden heittäytyvän teemaan omilla asuillaan, kun vielä musiikiksi oli valittu kesäisen kepeää musiikkia,” Kaunotar kommentoi juhliensa järjestelyjä.

“Nämä juhlat ovat ihana piristys arkeen. Odotan kutsua joka kerta suurella innolla ja täytyy sanoa, että koskaan en ole pettynyt juhlien järjestelyihin. Toivottavasti Kaunotar ja Hirviö jaksavat jatkaa juhlaperinnettään jatkossakin,” toteaa usein vieraana ollut Prinsessa Ruusunen.Puunhakkajaa

Muistelemispäivän juhlapaikka valittu

Tänä vuonna Muistelemispäivä vietetään hulppeissa olosuhteissa, koska itse Prinsessa Ruusunen sekä Prinssi Philip ovat tarjonneet  kartanonsa päivän viettoon. Heidän viehkeä maalaiskartanonsa sijaitsee lähellä Farmia, joten sieltä tulevien asukkaiden on myös helppo osallistua päivään. Merkitkää siis päivä kalenteriin ja saapukaa paikalle. Äänestystä ja uuden pormestarin valintaa ei kukaan halaja jättää näkemättä.

Ehdokkaaksi ilmoittautuminen on päättynyt

Lumikki tiedottaa, että pormestarin vaalien ehdokasasettelu on päättynyt. Määräaikaan mennessä saapui neljä ehdokasta, jotka halusivat asettua kilvoittelemaan pormestarin paikasta. Tällä hetkellä nimet pidetään vielä salassa julkisuudelta, koska vaalimainokset halutaan saattaa valmiiksi. Ehdokkaiden nimet ja vaalilupaukset julkaistaan Satulähiösanomissa juuri ennen Muistelemispäivää, jolloin äänestäjät saavat rauhassa tutustua jo ehdokkaisiin ja heidän mielipiteisiinsä.

“Näistä vaaleista tulee hyvin mielenkiintoiset, sillä jokainen mukaan ilmoittautunut ehdokkaalla on potentiaalia pormestariksi. Hienoa, että niin monella on kiinnostusta  huolehtia satuolentojen hyvinvoinnista tulevaisuudessa,” Lumikki toteaa ehdolle asettuneista satuolennoista.

Lumoukset kuntoon!Kampaamo Kultakutri tuhoutunut palossa.

Kultakutrin paloSatulähiö koki vaarallisia hetkiä, kun sen vieressä olevan kampaamo Kultakutri paloi karrelle. Kampaamo oli ihmisomistuksessa, mutta tulen levitessä viereiseen taloon, olisi satulähiön vuokra-asuntoja ollut jo vaarassa. Onneksi palokunta saapui paikalle nopeasti ja tuli saatiin sammutettua. Paloa epäillään tuhopoltoksi, joten poliiseja on liikkunut aiempaa enemmän Satulähiön tietämillä. Tästä syystä Lumikki toivoo kaikille kynnelle kykeneviä pitämään pienempää melua itsestään sekä olemaan huolellinen erityisesti lumousten kanssa, jotta asukkaat eivät herätä ihmisten huomiota.

Uutta tähteä etsimässä.

PBEKaikkien tuntema Peter Pan järjestää bändinsä Peter Bäddingin kanssa huikean laulu- ja tanssikilpailun Muistelemispäivässä! Voittajalle on luvassa työsopimus bändin seuraavalla kiertueella, joka starttaa todennäköisesti syksyllä. Oletko sinä siis heidän etsimänsä nouseva tähti?

”Siis tämä idea? No omasta päästä se lähti. Ensiksi oltiin tulossa pitämään keikka Muistelemispäivään, mutta sitten saatiin tämä hienoa idea uusien kykyjen löytämisestä,” Peter Pan hehkuttaa. Kilpailuun saa osallistua kuka tahansa ikään ja sukupuoleen katsomatta ja ilmoittautuminen mukaan kisaan tapahtuu Muistelemispäivänä ottamalla yhteyttä bändin jäseniin. Musiikkityyli on niin ikään vapaa. Jos haluaa tanssia, jonkun tietyn kappaleen tahtiin, kannattaa siitä ilmoittaa jo etukäteen tai paikan päällä voi taitojaan kokeilla ex-tempore Peterin oman bändin musiikin tahtiin! Laulun tukemiseen voi myös käyttää taustanauhaa tukena, mutta playbackina esiintyminen kielletty! Kilpailun alkamisaika ilmoitetaan paikan päällä.

”Etsimme voittajaksi persoonaa, joka uskaltaa esittää omanlaisensa tanssin. Meillä on jo upea tanssityttö mukana bändissämme, mutta saamalla mukaan vielä toinen tanssija, saamme tehtyä vielä hienomman shown!” Peter hehkuttaa. Bändin keulakuva kannustaa iloisena kaikkia kiinnostuneita osallistumaan mukaan, sillä vain siten tuo huikea palkinto voi olla sinun!
Aarteenetsintä kilpailu


            1/2017 - Satulähiön Sanomat.  Copyright 2017.

Lähetä toimitukselle juttuvinkki!

Numerot: 1/2016 | 2/2016 | 1/2017 | 2/2017 | 3/2017